Om Natalina

Jeg hedder Natalina Gabriel og er psykoterapeut, stressbehandler, mindfulness lærer og cand.jur.

Og jeg brænder for at vise dig vejen til større trivsel og livskvalitet.

Jeg hjælper dig med at navigere i en hverdag præget af travlhed, pres, indre og ydre krav og forventninger.

Jeg guider dig til at finde din indre styrke og genfinde roen og glæden, uanset hvordan du føler dig lige nu, måske overvældet, sårbar eller utilstrækkelig.

Når du ønsker en varig forandring, så må ændringen foregå indefra og ud.

Du må ændre dit mindset, dine uhensigtsmæssige tankemønstre, usunde vaner og adfærd, og så de støtter det liv du gerne vil leve.

Ofte fører stress, pres, tankemylder og bekymringer til indre uro, som vi forsøger at dulme med stimulanser – sukker, alkohol, mad, Facebook, motion, arbejde, tv-serier, you name it…alt kan overgøres og al overdrivelse bliver i det lange løb usundt.

Jeg giver dig mulighed for at tage med på en rejse.

En helt personlig rejse, hvor du vil opdage en ny måde at leve dit liv på.

En rejse som vil bringe dig hjem til dig selv.

Jeg er her for at inspirere og guide dig på denne rejse, så du kan leve det liv du ønsker med overskud, glæde og mening.

I min værktøjskasse har jeg samlet alle mine bedste redskaber og metoder – enkle, effektive og evidensbaserede – baseret på mindfulness og transformerende coachingteknikker.

Som coach og underviser vil du opleve mig som kompetent, empatisk, nænsom, vedholdende, uperfekt menneskelig og helt nede på jorden.

Og altid i tæt kontakt med både min hjerne, mit hjerte og min mavefornemmelse (intuition:-).

Jeg trækker på min faglige værktøjskasse, min mangeårige erfaring, der dels stammer fra en universitetsuddannelse, lang karriere inden for jura og human ressource i store offentlige og private koncerner, dels fra en sideløbende brændende interesse for den alternative verden, hvor jeg siden jeg var teenager har været optaget af at finde svarene i et mere holistisk livssyn og livsstil.

I mange år levede jeg i to separate verdener. Med Mindful:Moment er det lykkedes mig at samle alle facetter af hele mig i een forretning og en mission, der rummer alle sider af mig.

Det er en stor glæde og meget meningsfuldt at der nu er sammenhæng og synergi i alle dele af mit liv.

For 10 år siden stiftede jeg MINDFUL:MOMENT, som er en kursus- og konsulentvirksomhed, der har specialiseret sig i at formidle effektiv stresshåndtering og mindfulness baseret stresshåndtering til privatpersoner og medarbejdere og ledere i travle virksomheder.

Intentionen er at tilbyde enkle og effektive redskaber, der kan integreres i dagligdagen uden at skabe yderligere pres.

Jeg er uddannet psykoterapeut hos Psykoterapeutisk Institut og har derudover uddannet mig til stresscoach og erhvervscoach.

Desuden er uddannet mindfulness instruktør hos Dansk Mindfulness Akademi og har siden 2010 undervist i mindfulness med udgangspunkt i MBSR-metoden (Mindfulness Based Stress Reduction), som er en metode, der har været anvendt i over 30 år til reduktion af stress, angst, depression og kroniske smerter.

Senest har jeg i 2015 gennemført Teacher Training i Mindful Self Compassion ved Center for Mindfulness, University of Southern California. En forskningsbaseret metode med særligt fokus på at kultivere venlighed, omsorg og medfølelse over for os selv og slippe den selvkritik og perfektionisme som er så udbredt blandt moderne mennesker.

Jeg startede med at praktisere yoga allerede da jeg gik i gymnasiet og har over 20 års erfaring med meditation. Jeg har i mange år haft en daglig yoga- og meditationspraksis, og deltager flere gange om året i kurser og mindfulness retreats for at vedligeholde sin egen praksis og få ny inspiration.

Se Natalina Gabriels professionelle profil på Linkedin

KontaktKontaktKontaktKontaktKontaktKontaktKontaktKontaktKontaktKontakt

Kontakt Mig

Kontak tKo ntak tKo ntakt KontaktK ont aktKo ntaktKon taktKon taktKonta ktKontakt

Roskilde

Allehelgensgade 11A, th. 4000 Roskilde.

Kontak tKon taktKon ta ktKonta ktKont aktKontak tKon taktKontaktK ontaktKontakt

Kontakt