Online terapi hos Natalina Gabriel

Der kan være fordele ved at tage en konsultation online i stedet for ansigt til ansigt. En oplagt grund er COVID 19, som har gjort det udfordrende at møde op rent fysisk her i 2020. Du vil opleve at min online terapi bærer samme nærvær og autenticitet som ved fysiske møder, der vil dog være en forskel i, hvordan vi hver især oplever et onlinemøde frem for i egen person. Alle onlinemøder foregår over video, og jeg skal på forhånd nok sætte dig godt ind i teknikken, så du er forberedt før den aktuelle tid.

Distancen kan faktisk også være en hjælp

For nogle kan distancen i onlineterapi faktisk også være en hjælp. Måske bruger du for meget af din energi på at komme ud ad døren eller måske fremprovokerer det fysiske nærvær en angst hos dig? Ved hjælp af onlineterapi foregår terapien i dine egne trygge rammer, hvor du selv er i fuld kontrol, og det kan give et forøget fokus i selve samtalen. På den måde kan vi arbejde os hen mod at mødes fysisk, når du føler dig klar til det.

Online-terapi – Hvad kan jeg tilbyde

Min samtaleform adskiller sig ikke meget fra de konkrete møder i min praksis. Jeg kan hjælpe med helt de samme situationer. Min psykoterapeutiske praksis omfatter bl.a.:

– Indivduel psykoterapi
– Terapi til særligt sensitive
– Stress behandling
– Terapi til unge

Hvis du ønsker at prøve onlineterapi, så er du altid velkommen til at kontakte mig på +45 22 92 18 52. Jeg giver altid en gratis forsamtale, så du kan fornemme, om jeg er den rette terapeut for dig, før vi starter et forløb.

KontaktKont aktKontaktKo ntaktKontaktKonta ktKontakt KontaktKonta ktKontakt

Kontakt Mig

Kontak tKo ntak tKo ntakt KontaktK ont aktKo ntaktKon taktKon taktKonta ktKontakt

Roskilde

Allehelgensgade 11A, th. 4000 Roskilde.

Kontak tKon taktKon ta ktKonta ktKont aktKontak tKon taktKontaktK ontaktKontakt

Kontakt